Advert
as

Solhan’da Mesai Saatleri Değişti

Solhan’da Mesai Saatleri Değişti

Bingöl Valiliği, il ve ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 10.00 - 16.00 olarak belirlendiğini duyurdu.

Bingöl Valiliği Twitter hesabından yapılan paylaşımda "İlimizde kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma saatlerinin 14.04.2021 Çarşamba gününden itibaren 10.00-12.30, 13.00-16 olarak uygulanmasına karar verilmiştir." denildi.

 

Vali Kadir Ekinci Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan  14 Nisan 2021 tarih ve 17 No’lu kararını mesai ile ilgili bölümü şöyle:

 

"İlimizde Kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma, başlama ve bitme saatleri; 10.00-12.30 – 13.00-16.00 olarak belirlenmiştir. İlimizde yürütülen kamu hizmetinin gereği olarak kesintisiz yürütülmesi gereken güvenlik, sağlık, acil çağrı, arama-kurtarma, göç idaresi vb. zorunlu kamu hizmet alanlarında aksama yaşanmaması ve hizmetin kesintisiz sürdürülmesi için mesai saatlerinde değişikliğe gidilmeyecektir."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum