Advert
as

Genç’te Hırsızlar Akü ve Koltukları Çaldı

Genç’te Hırsızlar Akü ve Koltukları Çaldı

Genç Belediyesi’nce Kent Meydanına kurulan bisiklet istasyonundaki bisikletlerin aküleri, koltukları ve diğer aparatları kimliği belirsiz kişilerce çalındı.

İlçeyi güzelleştirmek, vatandaşların nefes alacağı sosyal donatı alanları oluşturmak için mesai harcayan Genç Belediyesi'nin ortaya koyduğu çalışmalar, vandalizmin kurbanı olmaya devam ediyor. Daha önce de pek çok park alanının tahrip edildiği Genç ilçesinde, bu kez henüz yapımı devam eden kent meydanındaki donatılar kimliği belirsiz kişi veya kişilerde tahrip edildi.

Genç Belediyesi yetkilileri, vatandaşların Kent Meydanını daha sık kullanmalarını sağlamak için bir dizi çalışma gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde, vatandaşların bir yandan pedal çevirip spor yapmaları ve anı zamanda temiz enerji üretip telefonlarını şarj edebilmelerine imkan sağlanması için Kent Meydanına 5 adetten oluşan bisiklet istasyonu kuruldu. Kurulan istasyon ilçe kamuoyu tarafından büyük memnuniyetle karşılanırken, bugün ortaya çıkan manzara ise duyarsızlığın bu kadarına pes dedirtti. Meydana kurulan bisikletlerin bazılarının aküsü, bazılarının koltuğu ve daha başka birçok aparatı yerinde sökülüp çalınırken birçoğu da işlevsel hale geldi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum