Advert
as

"Dur" İhtarına Uymayan Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bingöl'de, sokağa çıkma yasağı saatinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü, 4 aracı kullanılamaz hale getirdi.

Sokağa çıkma yasağı saatinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü, 4 aracı kullanılamaz hale getirdi.
Edinilen bilgiye göre kaza, Bingöl merkez Haydar Baylaz Caddesi üzerinde meydana geldi.
Sokağa çıkma yasağı saatinde, Beşyol mevkiinde bekleyen polislerin dur ihtarına uymayan sürücü, Yeşilyurt Mahallesi Haydar Baylaz Caddesi'ne doğru kaçtı.
Kovalamaca esnasında 4 araca zarar veren otomobil sürücüsü, daha sonra aracını terk ederek olay yerinden uzaklaştı. Araçta yapılan aramada yaklaşık iki kilo uyuşturucu madde bulundu.
Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra araçlar çekici ile kaldırıldı. Kimliği belirlenemeyen sürücü için arama çalışması devam ediyor. 
(ilkha)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum