Advert
as

Başkan Yıldız’dan Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Başkan Yıldız’dan Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ilçemizde yaşayan ve yürüme yetisi olmayan gencin Akülü tekerlekli sandalye isteğine kayıtsız kalmadı.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın talimatları doğrultusunda Rıdvan Peşmen için talep edilen akülü tekerlekli sandalye Belediye Başkan Yardımcısı Adil Maç tarafından kendisine teslim edildi. Başkan Yardımcısı Maç, Rıdvan Peşmen ile kısa bir sohbet ettikten sonra başka ihtiyaçları olması durumunda kendilerinin haberdar edilmesini istedi. 

Rıdvan Peşmen kendisi için yapılan bu ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, ihtiyacı olan Akülü tekerlekli sandalyenin kendisine teslim edilmesine sebep olan herkese, özellikle Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a ve Başkan Yardımcısı Adil Maç’a teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum