Advert
as

Solhan Spor Orta Oyuncu Uğur Kılınç İle Anlaştı

Solhan Spor Orta Oyuncu Uğur Kılınç İle Anlaştı

Efeler Liginde Mücadele Eden Bingöl Temsilcisi Solhan Spor Orta Oyuncu Uğur Kılınç ile anlaştığını duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2021-22 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor,  transfer listesini açıklamaya başladı.
Solhan spor kulübü Başantrenör Mehmet Şahin ile anlaştığını duyurduktan sonra, Fizyoterapist Berat Tekingündüz, İstatistik Antrenörü Okan Mert Gezer ve Libero Burak Hazırol (Bate) ile anlaştığını duyurmuştu.
Solhan Spor Kulübü yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi.
UĞUR KILINÇ SOLHANSPOR’UMUZDA
24 yaşında olup 2,04 boyunda olan orta oyuncu Uğur Kılınç, voleybola 2013 yılında Arkas altyapısında başladı. 2014-15 sezonunda Bornova Anadolu Lisesi’nde oynayıp akabinde 2015-19 yılları arasında 4 sezon TFL Altekma forması giydi. Altyaş Milli takımlarda 68 kez milli formayı terleten, Milli takımda 2015 yılında Yıldızlar Avrupa üçüncülüğü bulunan ve 2 Balkan Şampiyonluğu olan Kılınç, 2019-2021 yıllarında iki sezon Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde görev alırken 2021-22 sezonu için Solhansporumuz ile anlaştı. 
Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum