Advert
as

YÖK, 4 Programa Öğrenci Alımını Onayladı

YÖK, 4 Programa Öğrenci Alımını Onayladı

Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan 4 programa 2021-2022 akademik yılında öğrenci alımına ilişkin teklifi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı.

Yükseköğretim Kurulu Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı tarafından Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'ne gönderilen yazıda “Üniversiteniz bünyesindeki bazı bölüm/programlara 2021-2022 eğitim- öğretim yılında öğrenci alınması teklifleriniz, 28.04.2021 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenmiş ve 2547 Sayılı Kanun'un 2880 Sayılı Kanun'la değişik 7/h ile 3843 sayılı Kanunun 4. maddesi uyarınca belirtilen programlara öğrenci alınması uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.
Teknik Bilimler MYO bünyesinde bulunan Halıcılık ve Kilimcilik Programına 20 kişilik, Grafik Tasarımı Programına da 40 kişilik kontenjan tahsis edilirken; Gıda Tarım ve Hayvancılık MYO bünyesinde yer alan Gıda Teknolojileri Programına 30,  Kalite Kontrolü Analiz Programına da 40 kişilik kontenjan verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum