Advert
as

“Kulübümüzün Menfaatlerini Sonuna Kadar Koruyacağız”

“Kulübümüzün Menfaatlerini Sonuna Kadar Koruyacağız”

Solhan Spor Kulübü Yönetim Kurulu vatandaşların kulübün kendi hesapları dışında yapılan açıklamalar ve paylaşımlara itibar etmemeleri konusunda basın açıklaması yayımladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü Yönetimi gündeme dair bazı açıklamalarda bulunarak vatandaşların Kulüp dışında yapılan açıklamalar ve paylaşımlara itibar etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Solhan Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Transfer sezonunun açıldığı bu günlerde Bingöl Solhan Spor Kulübü olarak Hocamız Sayın Mehmet Şahin’in kulübümüzün ihtiyaçlarına yönelik belirlediği oyuncular Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kulüp Başkanımız Sayın Ziya Sözen’in bütçe imkanlarımız da göz önünde bulundurularak titiz bir çalışma sonucu transferler gerçekleşmektedir. Önümüzdeki günlerde de kulübümüzün ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen oyuncuların transferleri gerçekleşecektir. 
Bingöl Solhan Spor olarak kendi belirlediğimiz ve kulübümüze katkısı olacağını düşündüğümüz oyuncular transfer edilecektir. Asla şovanist bir düşünce içerisinde sırf transfer yapmış olmak İçin transfer yapmayacağız. Transfer edeceğimiz oyuncuların sportif başarıları kadar karakterli, ahlaklı ve ilkeli sporcuların olması da bizim için olmazsa olmaz kurallarımız arasındadır. 
Bu kapsamda taraftarlarımızın sabırlı bir şekilde bizi takip etmelerini ve bize güvenmelerini önemle rica ediyoruz. Biz Bingöl Solhan Spor Kulübü Yönetim kurulu olarak kulübümüzün hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımızı, takımımızın ligde kalıcı hale gelip başarılar elde etmesi için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini istiyoruz. 
Bu bağlamda zaman zaman kulübümüzün bilgisi dışında bir takım transfer söylentilerinin olduğunu görüyoruz. Kulübümüzün her transferi kulübümüzün resmî sosyal medya hesaplarında paylaşılmaktadır. Bunun dışında yapılan paylaşımların yorumların dilek ve temennilerin kulübümüzle hiç bir ilgisi alakası olmadığı gibi, kulübümüzü de bağlamamaktadır. Kulübümüzün resmî hesaplarından yapılmayan paylaşımlara ve haberlere itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Kamuoyuna Saygılarımızla..” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum