Advert
as

‘Ailenin Toplumdaki Yeri’

‘Ailenin Toplumdaki Yeri’

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü moderatörlüğünde 15-21 Mayıs Aile Haftası münasebeti ile “Ailenin Toplumdaki Yeri” temalı çevrimiçi program düzenlendi.

15-21 Mayıs Aile Haftası münasebeti ile Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, “Ailenin Toplumdaki Yeri” temalı çevrimiçi program düzenledi.
Aile içinde yaşanan sorunların tespit edilerek uygun çözüm yollarının sunulması, aile üyelerine etkin iletişim becerilerinin kazandırılması ve yaşanacak olası bir kriz anının yönetimi konusunda farkındalık kazandırılması amacı ile hazırlanan çevrimiçi program Sosyal Hizmet Merkezi personellerinden Sosyal  Hizmet Uzmanı Bildane Canlı’nın moderatörlüğünde Sosyal Hizmet Uzmanları Cüneyt Özgenel ve Merve Atlan’ın  katılımı ile gerçekleştirildi.
‘Modernleşme sürecinin aile yapısında meydana getirdiği değişimler, ailelerin yaşadığı güncel sorunlar ve çözüm önerileri, yaşanacak olası bir kriz durumunda atılması gereken adımlar ve ebeveyn-çocuk ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken hususlar’ konu başlıklarının ele alındığı program izleyicilerin sorularının yanıtlanması ile sona erdi.
Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir programa ilişkin yaptığı açıklamada; “Kuruluş personelleri olarak hizmet sunmaya başladığımız ilk günden itibaren “Sağlıklı Birey- Sağlıklı Aile- Sağlıklı Toplum” vizyonu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sağlıklı ve güçlü bir toplum inşasının ancak sağlıklı ve güçlü bireyler yetiştirmek ile mümkün olacağını biliyor, çocuklarımızın sağlıklı aile ortamında sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için eğitimin gücüne inanıyor ve bu alanda çalışmalar yapıyoruz. Yüz yüze gerçekleştirdiğimiz programlara pandemi sürecinde ara vermek durumunda kalmış olsak bile vatandaşımızla iletişimi devam ettirme noktasında teknolojiden faydalanıyor ve eğitimlerimize çevrimiçi olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz. Aile haftası münasebeti ile hazırlamış olduğumuz “Ailenin Toplumdaki Yeri” temalı programımızda da alanında uzman kişileri konuk ederek sorunlarımıza ve sorularımıza cevap bulmayı amaçladık. Aile yapımızın güçlendirilmesi adına benzer programlar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum