Advert
as

Solhan Spor 4 Sporcuyu Daha Renklerine Bağladı

Solhan Spor 4 Sporcuyu Daha Renklerine Bağladı

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü 4 sporcuyu daha renklerine bağlayarak transfer sayısını 11’e çıkardı.

Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dört oyuncu ile daha anlaştıklarını açıkladı.

2021-22 sezonu hazırlıkları kapsamında transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve anlaşmaya varılan sporcuları açıklamaya devam edeceklerini belirten kulüp başkanı Sözen, “Daha önce ikisi yabancı 7 sporcumuz ile anlaştığımızı açıklamıştık. Bugün de dört sporcumuz ile daha anlaşarak imzaları atıp yeni sezon için 11 transferimizi tamamladık. Ziraat Bankası altyapısında yetişip 6 sezon kulübünde mücadele eden ve altyapıda gençler ve yıldızlar kategorilerinde şampiyonlukları ve çeşitli başarıları bulunan genç smaçör Alper Omurca ile anlaştık. Akabinde Fenerbahçe altyapısında yetişip 2017 EYOF Gençlik Olimpiyatları ile 2017 U19 Balkan Şampiyonası’nda milli formayı terletip Bornova Anadolu Lisesi, İnegöl Belediyesi, Tokat Belediye Plevnespor ve Sorgun Belediyesi’nde oynayan ortaoyuncu Berkant Hızarcı ile anlaşmaya vardık. Voleybola SSK’da başlayıp bir çok önemli kulüpte forma şansı bulan ve 2019-20 sezonunda Solhan Spor’umuzda kaptanlık da yaparak Efeler Ligi’ne çıkmamıza önemli katkı sağlayan sporcumuz Murat Karakaya ile yeni sezon için tekrar imza attık. Son olarak Fenerbahçe altyapısında yetişen ve iki sezon başka kulüplerde kiralık oynayıp tekrar Fenerbahçe de forma terleten ortaoyuncu Halil İbrahim Kurt ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşarak 11 sporcuyu kadromuza dahil etmiş olduk. Kulübümüz ve Sporcularımız için hayırlı olmasını diliyorum. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşmaya vardığımız sporcularımızı basın aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Alper Omurca Kimdir?
1.97 boyunda olup 2000 doğumlu olan smaçör Alper Omurca, 6 yıl önce Ziraat Bankası’nda başladığı voleybol hayatına bu güne kadar kulübünde devam etti. Altyapıda gençler ve yıldızlar kategorilerinde şampiyonlukları ve çeşitli başarıları bulunan genç smaçör Alper Omurca, 2021-22 sezonunda Solhan Spor’da mücadele edecek.

Berkant Hızarcı  Kimdir?
2.02 boyunda olup 1999 doğumlu olan ortaoyuncu Berkant Hızarcı, Voleybola 2010 yılında Fenerbahçe altyapısında başladı. Nişantaşı Üniversitesi BESYO öğrencisi olan ve 2017 EYOF Gençlik Olimpiyatları ile 2017 U19 Balkan Şampiyonası’nda milli formayı terletip 2017-18 sezonunda Bornova Anadolu Lisesi’nde, 2018-19 sezonunda İnegöl Belediyesi’nde, 2019-20 sezonunda Tokat Belediye Plevnespor ve 2020-21 sezonunda ise Sorgun Belediyesi’nde oynayan Berkant Hızarcı, 2021-22 sezonunda Solhan Spor da mücadele edecek. 

Murat Karakaya Kimdir?
1987 doğumlu ve 1.90 boyunda olup voleybola SSK altyapısında başlayan smaçör Murat Karakaya; SSK, Sivas 4 Eylül Belediyesi, Ziraat Bankası, Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Beşiktaş, Maliye Milli Piyango, Arhavi Belediyesi ve 2019-20 sezonunda takım kaptanımız olarak Efeler Ligi’ne çıkmamıza katkı sağladıktan sonra Halkbank’a taransfer oldu. 87 kez milli formayı terleten tecrübeli smaçör Murat Karakaya, 2021-22 sezonunda yeniden Solhan Spor da mücadele edecek.

Halil İbrahim Kurt Kimdir?
Voleybola 2010 yılında Fenerbahçe altyapısında adım atan 2.05 boyunda ve 1998 doğumlu olan Halil İbrahim Kurt, Gümüşhane Torul Gençlikspor ve Jeopark Kula Belediyespor’da kiralık oynadıktan sonra 2018-19 sezonunda Fenerbahçe A takımına katıldı. Fenerbahçe’de 2018-2019 Türkiye Kupası (Kupa Voley) Şampiyonluğu ile Türkiye Erkekler Voleybol Ligi Şampiyonluğu başarısı gösteren ve altyaş kategorileri başta olmak üzere bir çok kez milli takım forması giyen Halil İbrahim Kurt, 2021-22 sezonunda Solhan Spor da mücadele edecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum