Advert
as

Kursiyerlerden “El Emeği Göz Nuru” Sergisi

Kursiyerlerden “El Emeği Göz Nuru” Sergisi

İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen kurslarda eğitim gören kursiyerler, ”El Emeği Göz Nuru“ sergisinde, yılsonu emeklerini sergiledi.

Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2020-2021 eğitim-öğretim yılında açtığı kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.  
Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, kurum amirleri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.  

Sergi hakkında bilgi veren Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç; “Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2020-2021 Eğitim öğretim yılında Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı gölgesinde tedbiri elden bırakmadan tüm imkanları zorlayarak vatandaşların talepleri doğrultusunda farklı alanlarda kurslar açtık. İlçemizde yetişkin eğitimi alanında "Her zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim" sloganıyla hareket eden Halk Eğitimi Merkezi, bu yıl 42 alanda toplam 130 kurs açtı.  Bu kurslardan toplam 2010 vatandaşımız faydalandı. Sene sonunda da kursiyerlerimiz “el emeği göz nuru” sergisi ile yapmış oldukları ürünleri sergileme imkanı buldu. Kursiyerlerimizin kendi emekleri ile ilmek ilmek işlediği ürünler bu gün burada misafirlerimizin beğenisine sunuldu. Kurs hocalarımızın ve kursiyerlerimizin emeklerine sağlık, sergimize katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı kursiyerlerin yaptıkları ürünleri yakından inceleyerek kursiyerleri tebrik etti.  
Program sonrası vatandaşlara Germ (ayran çorbası) ikram edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum