Advert
as

Korucu Tan’ın Ailesine Anlamlı Ziyaret

Korucu Tan’ın Ailesine Anlamlı Ziyaret

Görevi başında katledilen Güvenlik Korucusu Recep Tan’ın sene-i devriyesi münasebeti ile Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ziyaretle anıldı.

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü,İlçe Müftülüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri görevi başında katledilen Güvenlik Korucusu Recep Tan'ın sene-i devriyesi münasebeti ileailesiniziyaret etti.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Her ay düzenli olarak aziz şehitlerimizin Şahadetlerinin sene-i devriyesinde Müftülük ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri ile birlikte şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret ederek, şehitlerimiz için dualar edilmesine vesile olan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir ve Şehit Yakınları ve Gazilere Hizmet Birimi personelleri, görev başında Şehit düşen Güvenlik Korucusu Recep Tan'ın ailesini ziyaret ederek aileyi bu anlamlı gününde yalnız bırakmadı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan ziyaret başta Aziz Şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz ve gazilerimize dualar edilmesi ile son buldu.” denildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Seyfettin Özdemir; " Bu vatan için bir an dahi tereddüt etmeden ebediyete yürüyen tüm şehitlerimize minnettarız. Hepsini rahmet ve minnetle anıyor, geride bıraktıkları kıymetli emanetlerine kendi emanetlerimiz gibi özen gösteriyor, tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilenmek için gayret sarf ediyoruz. Şehitlerimizi şehadetlerinin sene-i devriyesinde Sayın Müftümüz ve personellerinin iştirakı ile anıyor, bu anlamlı günde kıymetli emanetleri olan ailelerinin yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Programlarımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı, ilçe Müftümüz ve personelleri olmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı personellerine de teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum