Advert
as

Şerafettin Yaylası'nda Festival Gerçekleştirildi

Şerafettin Yaylası'nda Festival Gerçekleştirildi

Solhan Şerafettin Yaylası'nda düzenlenen festivalin bu yılki organizasyonu Solhan Belediyesi ile Solhan Atlı Spor Kulübü Derneği koordinesinde gerçekleştirildi.

 Solhan Belediyesi ile Solhan Atlı Spor Kulübü Derneği koordinesinde Solhan Şerafettin Yaylası'nda düzenlenen festivalde at yarışları düzenlendi.

Festivale Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 Şerafettin Yaylasında at yarışlarına ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, "İnanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda daha yoğun katılımlı etkinlikler yapmak suretiyle bu bölgelere geleceğiz. Yeter ki huzur olsun. Amacımız hem vatandaşlarımıza burada güzel bir etkinlik izletmek hem de gelecek nesillere bu kültürümüzü taşıyabilmek. Onun için mücadele ediyoruz. İnşallah Rabbim bu gayretlerimizi boşa çıkarmaz."dedi.

 Festivalde, yöresel rahvan at yarışı, dörtnal at yarışı, atlı olarak sekme ve post oyunu, vatandaşların katılımı ile atletizm koşusu,  voleybol ve futbol sahası yapılarak vatandaşların eğlenceli zaman geçirmesi sağlandı. Doyasıya eğlenen vatandaşlara yemek ikram edildi.

 Festival, yarışmalarda dereceye giren vatandaşlara verilen hediyelerle sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum