Advert
as

40 Hadis Yarışmasının Ödülleri Verildi

40 Hadis Yarışmasının Ödülleri Verildi

Solhan Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu tarafından düzenlenen 40 Hadis Yarışmasında dereceye giren öğrencilere, ödülleri tören ile verildi.

Ş.K.E.A İlkokulu yönetimi tarafından düzenlenen, İlkokul 2. ve 3. Sınıf öğrencilerin katıldığı 40 hadis yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen tören ile verildi.
Okul bahçesinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, öğretmenler ve öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı. 

Teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Ferhat Bayar, “Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı sosyal etkinlik çalışmaları kapsamında 2. ve 3. Sınıflar arasında 40 Hadis Yarışması, ilkokul genelinde Hayat Namazla Güzel programı ve 4. sınıflar arasında Kitap Okuma Yarışması sonucunda dereceye giren ve katılım gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler ve katılım belgeleri verildi. Programımıza katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz’a, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Dereceye Giren Öğrenciler 
Okul birincisi: Elif Çalışkan, 
Okul ikincileri: Asude Çiftçi, Hafsa Zengin, Ahmet Arda Dal, Abdullah Yıldız, Nehir Nevra Tümer
Okul üçüncüleri: Nursima Bodur, Hayrunisa Katkat, Avşin Mece

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum