Advert
as

Bingöl İHH’dan Gazze Yararına Yardım Kermesi

Bingöl İHH’dan Gazze Yararına Yardım Kermesi

Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), ‘Gazze’ye Umut Ol’ sloganıyla Filistinliler yararına Büyük Bingöl Oteli’nin altında 30 Haziran-02 Temmuz tarihleri arasında ‘Hayır Çarşısı’ kermesi düzenleyecek.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı’nın, siyonist işgalciler tarafından havadan ve karadan saldırıya uğrayan Filistin için ayni, nakdi ve ilaç yardımı çağrısına, Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH)’dan destek geldi. Bingöl İHH Derneği, 3 gün boyunca Gazze halkı yararına‘Hayır Çarşısı’ kermesi düzenleyecek.
Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), ‘Gazze’ye Umut Ol’ sloganıyla Filistinliler yararına Genç Caddesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı Büyük Bingöl Oteli’nin altında 30 Haziran-01 -02 Temmuz tarihleri arasında ‘Hayır Çarşısı’ kermesi düzenleyecek.
Düzenlenecek yardım kermesinin tüm geliri İsrail saldırılarında yıkılan ya da hasar gören Filistin’in Gazze şehrindeki binaların yeniden inşasına destek için gönderilecek.
‘HAYIR ÇARŞISI’NA BEKLİYORUZ
Konu ile ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Bingöl İHH Derneği Başkanı Muhittin Gili, “Terör devleti İsrail’in Filistin’e havadan ve karadan yaptığı saldırı sonrası İHH olarak ‘Gazze’ye Umut Ol’ kampanyası başlatmıştık. Yaptığımız çalışmalar sonrası ‘Kudüs’ün Kılıcı’ savaşı sonrası Gazze’de savaştan etkilenen ve evleri yıkılan kardeşlerimize gıda yardımında bulunmuştuk. Gazze’ye umut olup yeniden inşa etmek için düzenleyeceğimiz ‘Hayır Çarşısı’ Genç Caddesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı Büyük Bingöl Oteli’nin altında 30 Haziran-01 -02 Temmuz tarihleri arasında kermese tüm halkımız davetlidir. Kermeste elde edilen gelirleri İHH İnsani Yardım Vakfı üzerinde Gazze’ye ulaştıracağız. İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu zor durumda olan Gazze halkını yalnız bırakmayalım” şeklinde konuştu.
Gili, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:
“GAZZE yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz
Ziraat Bankası Hesap No: 81669284-5001
IBAN TR87 0001 0003 0281 6692 8450 01
Türkiye Finans Bankası Bingöl Şubesi Hesap No: 2625066-1
IBAN No:TR42 0020 6001 8702 6250 6600 01
Cep: 0536 619 78 62

İHH’nın banka hesaplarına, online olarak internet sitesine ve en yakın İHH merkezine başvurarak yardımda bulunabilirsiniz.”



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum