Advert
as

Evim Home Dualarla Açıldı

Evim Home Dualarla Açıldı

İlçemizde işletmeciliğini Behçet Aslan’ın yaptığı züccaciye mağazasının açılışı Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti.


Evim Home züccaciye mağazası, İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak’ın okuduğu duanın akabinde kesilen şükür kurbanı ile beraber mağazanın açılışı gerçekleştirildi.
Yeni Mahalle Ulu Camii yanında faaliyete giren mağazanın açılış programına Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Müftülük personelleri ve vatandaşlar katıldı.
Katılımcılar yeni işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunurken, vatandaşlar yeni işletmenin sunduğu açılışa özel indirimlerden yararlanarak alışverişlerini yaptı. İşletme sahibi Behçet Aslan ise, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara ve davetlilere teşekkür ederek şükranlarını sundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum