Advert
as

Erkmen, Kurban Kampanyasına Destek İstedi

Erkmen, Kurban Kampanyasına Destek İstedi

Bingöl Umut Kervanı Derneği Solhan İlçe Temsilciliği, ‘Kurbanınız Umut Olsun’ sloganıyla kurban faaliyetini başlattı.

2021 Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği "Kurbanınız Umut Olsun" çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı.
Bingöl Umut Kervanı Derneği Solhan İlçe Temsilcisi Ayhan Erkmen, başlattıkları organizasyona destek vermeleri için hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Kurban ibadetinin yapılacağı kutsal bir mevsim daha gelip kapımıza dayanmış bulunmaktadır. Bizler de üzerimize yüklenen toplumsal sorumluluk ve ibadet anlayışıyla, çalışma paydaşlarımızla ‘Kurbanınız Umut Olsun’ temasıyla yapacağımız 2021 kurban organizasyonumuz için başta şehrimiz Bingöl olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında 20 ayrı ülkede alt yapı hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Kurban çalışmamızı, salgın tedbirlerine uygun bir şekilde, hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak planlanmıştır. Bingöl merkez ve ilçeleri başta olmak üzere bizlerde temsilcilik olarak Genç İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize kurban dağıtımını gerçekleştirmek için çalışmalarımızı yapmış bulunmaktayız. Siz hayırseverlerden çağrımız bu yıl ilçemizde kurban eti almamış bir ihtiyaç sahibinin kalmamasıdır.” diye konuştu.
Kurban Bedeli 1.250 TL
Kurban kesecek olan hayırseverlerin kurbanlarını gönül hoşnutluğuyla dernekleri aracılığı ile fakir ve muhtaç ailelere ulaştırabileceklerini belirten Erkmen, 2021 yılı için Umut Kervanı Vakfı’nın kurban bedelinin 1.250 TL olarak belirlendiğini belirterek, amaçlarının muhtaç ailelere daha fazla yardım edebilmek olduğunu belirtti.
Yetim ve Muhtaçlara Bayram Sevinci Olalım
Erkmen, “Bu bayramda keseceğiniz kurbanların yetimlere, öksüzlere ve muhtaçlara bayram sevinci vesilesi olmasını istiyoruz. Derneğimizin tespit ettiği yüzlerce yetim ve muhtaca bir ‘Umut’ta siz olmak istemez misiniz. Yüce Rabbimiz bu mübarek günlerin hatırına bu zor ve sıkıntılı pandemi sürecinden bütün insanlığı felaha çıkarsın, hastalara şifalar versin. Hayırseverlerin bağışlarını izzeti dergâhında merhametiyle kabul eylesin inşallah. Bizler Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak bu zor ve sıkıntılı süreçte tedbirlerimizi alarak hayırseverlerimizin kurbanlarını hijyenik ortamda kesecek ve elde edilen kurban bağış etlerini yetim ve muhtaç ailelere ulaştıracağız. Rabbimiz şimdiden kurbanlarını kesecek olan hayırseverlerimizin kurbanlarını kendi katında kabul eylesin” şeklinde konuştu.
Erkmen, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:
“İrtibat Telefon: 0539 421 85 30 / 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70
Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş
IBAN: TR27 0020 6001 8702 0340 7500 01
Hesap No: 2034075-1 TL Hesabı”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum