Advert
as

Kurtaran, Kongrede Güven Tazeledi

Kurtaran, Kongrede Güven Tazeledi

Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdullah Kurtaran, olağan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.


İlçemizde faaliyet gösteren Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübü Derneği pandemiden dolayı ertelediği genel kurul kongresini yaptı. Kongrede Başkan Abdullah Kurtaran güven tazeledi.
Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini yapabilecekleri bir dernek kurduklarını belirten Başkan Kurtaran, “Gençlerimizin sosyal ve kültürel etkinliği eksikliklerinin farkındaydık. Bu eksikliği gidermek adına İlçemizdeki tüm bölgelerden seçtiğimiz üyelerle bir araya gelip derneğimizi kurduk. Derneğimiz bünyesinde gençlerin yanı sıra, tecrübelerinden faydalanmak için yaşlılarımızı ve kanaat önderlerimizi de bünyemize aldık. Birlikte mücadele ederek, fikir yürüterek Gençlerimiz için çalışıp başarılı başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.
Solhan’ın önemli isimlerini kadrolarına aldıklarını belirten Başkan Kurtaran, “yeni yönetim ile daha çok çalışacağız. Gençlerimizi önemsiyoruz, onlar için ve ilçemiz için güzel çalışmalar planlıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.” dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum