Advert
as

Hayvancılık Projelerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Hayvancılık Projelerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Yatırımların Desteklenmesi Projesi hakkında bilgilendirme toplantısını Solhan’da düzenledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen %50 hibeli Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Yatırımların Desteklenmesi Projesi için Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Solhan’da bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Kültür Merkezinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, Bingöl İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu, Bingöl İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Doğan Koç, Solhan Tarım ve Orman İlçe Müdürü İrfan Bozkurt ile hayvan yetiştiricileri katıldı.

 

Toplantıda proje sorumlusu teknik personel ve Şube Müdürü tarafından hayvan yetiştiricilere, proje hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra yetiştiricilerimizin projeyle ilgili soruları yanıtlandı. Konuyla ilgili soru cevap bölümünün ardından birlik başkanları ile Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır tarafından yetiştiricilerin talepleri alındı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum