Advert
as

Çocuklardan Duyarsız Vatandaşlara “UTANIN” Yazısı

Çocuklardan Duyarsız Vatandaşlara “UTANIN” Yazısı

Boğlan Mahallesi Ziyaret Parkındaki çöpleri toplayan çocuklar, çöplerle 'Utanın' yazarak büyüklerini çevre kirliliğine karşı duyarlı olmaya davet etti.

Oyun oynamaya giden çocuklar, oyun yerine çevreyi temizledi. Oyun oynamak için Boğlan Mahallesi Ziyaret Parkına giden çocuklar, park ve çevresinin çöplerden geçilmediğini görerek evlerinden getirdikleri çöp poşetleri ile ziyaret parkı ve çevresindeki çöpleri topladı. 
Çocuklar, duyarsız bazı vatandaşların bu alanlarda piknik yaptığını ve çöplerini almayarak çevre kirliliğine sebep olduğunu dile getirdi. Daha sonra çöpleri sahanın ortasına toplayan çocuklar utanın yazarak ziyaret parkına gelen vatandaşları daha duyarlı olması gerektiğini vurguladılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum