Advert
as

Üstündağ, “İlçe Takımlarımızın Katkıları Bizleri Mutlu Etti”

Üstündağ, “İlçe Takımlarımızın Katkıları Bizleri Mutlu Etti”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ başkanlığında AXA Sigorta Efeler Ligi 2020-2021 Voleybol Sezonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.


Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen’in de katıldığı AXA Sigorta Efeler Ligi 2020-2021 voleybol sezonunun değerlendirildiği ve 2021-2022 voleybol sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısı Ankara’da düzenlendi. 

 Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Merkez Ofisi’nde gerçekleşen toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Ligler ve Teknik İşler Müdürü Orhan Aydın, Solhan Spor Kulüp Başkanı Ziya Sözen ve diğer kulüp temsilcileri katıldı. 
Açılış konuşmasına kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörleri, temsilcileri ve katılımcılarına hoş geldin diyerek başlayan TVF Başkanı Üstündağ; “Pandemi sürecinde son 1-2 yılda ciddi sıkıntılar yaşandı. Yarının ne olacağı ile ilgili umut ve heyecanla bekleyişimizi ve günlerimizi geçiyoruz. Ancak görünen o ki, müsabakaların devamı ligin bitimi, milli takım faaliyetleri, kulüplerimizin yeni dönem hazırlıkları bu süreçte devam ediyor. Bu vesileyle, dün İstanbul’da Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden kulüplerimizle, bugün siz AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden kulüplerimizin temsilcileriyle bir araya geldik. Ligimize yeni terfi eden Cizre Belediyesi ve Yeni Kızıltepe Spor takımlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Voleybola değer kattınız. Katkılarınızdan dolayı, Türkiye’nin her ilinde voleybolun oynanacağının göstergesi oldunuz. Sizden önceki süreçte de Sorgun Belediyesi ve Solhan Spor takımlarımızın, ilçe takımlarımızın voleybola katkı sağlamaları, var olmaları, ayrı bir güzellik katmaları da bizleri mutlu etmişti. Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz. Sağlıklı bir sezon ve süreç geçirmemizi temenni ediyorum. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan, final oynayan, Avrupa Kupası başarısı elden eden, ligde kalma başarısı gösteren, sıralamada kendine göre başarılı görüp iyi bir yerde tamamlayan takımlarımıza da vermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Buradan sizlerin aracılığıyla ligimizin ve Kupa Voley’in isim sponsoru olan AXA Sigorta’ya başta CEO’su Yavuz Ölken olmak üzere ve tüm AXA Sigorta ailesine, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza, oynanan karşılaşmaların voleybol severler ile buluşmasına imkan sağlayan yayıncı kuruluşumuz TRT ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. 
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın ardından söz alan AXA Sigorta Efeler Ligi takımları, herkese sağlıklı bir sezon diledi. 
Değerlendirme toplantısı; değişen oyun kurallarının anlatımı, sezona dair bilgiler verilmesi ve geçmiş sezonun değerlendirilmesiyle son buldu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum