Advert
as

Solhan Spor Antrenmanlara Start Verdi

Solhan Spor Antrenmanlara Start Verdi

TVF Efeler Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü yeni sezon antrenmanlarına kurban keserek başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2020-2021 AXA Sigorta Efeler Ligi voleybol sezonunu 9. Sırada tamamlayan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü 2021-2022  Yeni Sezon hazırlıklarına Kurban keserek başladı.

2021-2022 sezonunun kazalardan, belalardan uzak geçmesini temenni eden Kulüp Başkanı Ziya Sözen yaptığı açıklamada,  “Yeni Sezon için ilimize gelen takımımız Solhan Sporun oyuncuları ve teknik heyetiyle beraber antrenman öncesi kazalardan belalardan korunmak İçin, Allah rızası İçin kurban kestik. Yeni sezonda kazalardan belalardan uzak takımımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum