Advert
as

Aşı Olan Solhan Sporlu Voleybolculardan Duyarlılık Çağrısı

Aşı Olan Solhan Sporlu Voleybolculardan Duyarlılık Çağrısı

Solhan Spor Voleybolcular aşının önemine dikkat çekmek için Bingöl merkezde bulunan aşı uygulama noktasına giderek aşılarını oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor’un bazı oyuncuları ve yönetimi, korona virüs ile mücadelede aşılanmanın önemine dikkat çekmek amacıyla Genç Caddesinde kurulan uygulama noktasında aşılarını oldu. 
Kulüp Başkanı Ziya Sözen, ’Efeler Ligi’nde mücadele eden kulübümüz Solhanspor, aşı duyarlılığına dikkat çekmek için Bingöl’de de son derece az sayıda bulunan aşıya talebi artırmak için insanlarımızı, gençlerimizi teşvik etmek amacıyla sporcularımız bugün burada aşı standında aşılarını oldular. Bütün kardeşlerimizi halkımızın sağlığı için aşı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Özelikle genç kardeşlerimiz bu sene Solhan Spor’u sahada izlemek istiyorlarsa, maçlarımızı yerinde takip etmek istiyorlarsa, aşılarını olsunlar diyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum