Advert
as

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çolak Bingöl’e Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çolak Bingöl’e Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak inceleme, ziyaret ve çalışmalarda bulunmak için Bingöl’e geliyor.

Pandemi dolayısı ile yaşanan sorunları yerinde tespit etmek ve Bingöllülerin yanında olmak için İl başkanlığınca bir dizi toplantı, ziyaret ve halk buluşmasının gerçekleşeceği program hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Bingöl İl başkanı Fahrettin Özdemir, ‘’Kongremiz sonrası dünyamızı da saran virüs sebebi ile birbirimizden uzak kalmak zorunda bırakıldık. Alınan tedbirler doğrultusunda toplantı ve faaliyetlerimizi erteledik. Şimdi çalışmalarımıza tekrar hız kazandırdık. Bingöl Milli Görüş Davasının her zaman kalesi olmuş, Asaleti ile hocamızın her zaman yanında durmuş nadir illerden biridir. 1994 yılında Bingöl mitingi dolayısı ile Erbakan Hocamızın almış olduğu 1 Yıl Hapis cezası vatandaşımızda derin yara bırakmıştır. O mitingde Hocamızın kardeşlik mesajının bu gün ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmıştır. Geçmişte Erbakan Hocamızı cezalandıran zihniyetin bu gün sanki Hocamızı çok seviyormuş gibi iki yüzlüdavranmaları da vatandaşımızın gözünden kaçmamaktadır. İnsanlarımızın Yeniden Refaha kavuşması, Rabbimizin rızası, halkımızın teveccühü için Yeniden Refah Partisi Bingöl kadroları olarak bizler, inançla çalışmalara devam etmekteyiz. İnşallah en kısa zamanda Bingöl’e Yeniden Refah Gelecek, zor günlerimiz arkada kalacak.Genel Merkezimizin ‘’seçim zamanı değil geçim zamanı’’ sloganı ile halkımız ile kucaklaşmak hemhal olmak onların derdiyle dertlenmek sorunları yerinde görmek üzere, değerli Genel Başkan Yardımcımız Cemil Çolak bey ile il binasında yapacağımız toplantı sonrası Esnaf, Vatandaş ve STK ziyaretleri ile Solhan ve Genç ilçelerimizde çalışma yürüteceğiz. ’’dedi.
İlimize Gelecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak’ta çok kıymetli vefakar Bingöl halkıyla buluşacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek ‘’Bingöl bölgemiz gelişmişlik sıralamasında maalesef ülke ortalamasının çok altında. Bingöl gibi kadimden gelen ekonomik değerleri yeterince harekete geçirilemeyen, Covit dolayısı ile de gittikçe ağırlaşan hayat şartlarını yerinde tespit etmek ve çözüm projelerini ortaya koymak için ziyarette bulunacağım. Tüm Bingöllü Kardeşlerimizi programlarımıza katılmaya davet ediyorum.’’ dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum