Advert
as

Bingöl’de Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Bingöl’de Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Bingöl’de düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvasında” dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilciliği tarafından ilki Solhan ilçesinde düzenlenen ayak tenisi turnuvasının ikincisi “30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası” adı altında Bingöl’de düzenlendi. Bingöl merkezde yapılan turnuvada dereceye giren üç takıma kupa verildi.
Yaklaşık iki hafta öncesinden duyurusu yapılan turnuva için yapılan başvurular sonucunda 15 takım turnuvaya kabul görüldü. 27 Ağustos tarihinde ayaktenisibingölinstagram hesabından canlı yayında yapılan kura çekimi ile gruplar oluştu. 3’ü 4 takımdan 1’i ise 3 takımdan oluşan grup aşamalarındaki karşılaşmalar oynandı. 28 Ağustosta Bingöl İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Veysel Belgin tenis kortlarında oynanan karşılaşmalar ile grup maçları tamamlanırken, gruplarında ilk 2’de yer alan takımlar çeyrek finale çıktılar. Yarı final için yapılan müsabakalarda tur atlayan Nasip Mermer – Simsorspor ile UydukentWarriors – Usta ve kuzenleri arasında oynanan karşılaşmalarda ikisi Solhan takımı olan Nasip Mermer ile Usta ve kuzenleri arasında final maçı oynandı. Bingöl takımlarından Simsorspor ile UydukentWarriors arasından üçüncülük maçı oynandı. Turnuvada 3’üncü Simsorspor, 2’nci Nasip Mermer, Şampiyon ise Usta ve kuzenleri oldu. Kupa ve madalya takdimi Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan tarafından yapıldı.
Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilcisi Serdar Demir, turnuva sonrasında açıklamalarda bulundu.

Katılımcıların büyük ilgisinin olduğunu belirten Demir, “Katılan tüm takımlara teşekkür ederim. Hedefimiz ilk aşamada ayak tenisi branşının tanıtılması ve Bingöl ilimizde sevilmesidir. İleride olacak organizasyonlarda ilimize derece yapılıp yeni başarılar kazandırılması temennimdir. Federasyonun düzenlediği Ayak Tenisi Türkiye Kupasında önce il elemelerimizi yapıp sonra dereceye giren takımlarla ilimizi Türkiye’de en iyi şekilde temsil edeceğiz. İl elemelerinden sonra olacak Ayak tenisi Kupası bölge elemelerini de Bingöl’de yapmak istiyoruz. Federasyon başkanımızla görüşmelerimiz ve hazırlıklarımızda var. Bunun için ayın 15’inde il elemelerimizi 20’sinden sonrada bölgede yapılacak bölgemizi temsil edecek takımın belirleneceği, Ayak Tenisi Türkiye Kupası elemelerini başlatmayı düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Demir, son olarak turnuvanın düzenlenmesinde sponsor olan; Ana Sponsor Binpınarsuve Sürmanşet Gazetesi, Hasar İnşaat, Akay Perde, Hakan Çeliker Solhan Yeni Mahalle Muhtarı  ve ilgi gösteren herkese İl temsilciliği adına teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum