Advert
as

Başarılı Sporculardan Danayiyen’e Ziyaret

Başarılı Sporculardan Danayiyen’e Ziyaret

13-18 Eylül 2021 tarihleri arasında Fransa'nın Marsilya kentinde yapılan Dünya Gençler Volo Şampiyonasında yarışan Musab Burkankulu, ilk katıldığı Uluslararası organizasyonda Geleneksel Çiftler kategorisinde (takım halinde) Dünya üçüncülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı.


“Sporcularımızı Desteklemeye Devam Edeceğiz”
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen Dünya Üçüncüsü olan Musab Burkankulu, beraber aynı şampiyonada yarışan Takım arkadaşı Enes Özek ve antrenörleri Serkan Varol’u makamında kabul etti.  

İl Müdürü Danayiyen Gençler Volo şampiyonasında dünya üçüncüsü olan başarılı sporcumuzu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Hangi branş olursa olsun emek veren tüm sporcularımıza il Müdürlüğümüz imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan imtina etmeyeceklerini belirten Danayiyen, “Bocce sporcularımızı çok gayretli gördük,  gerek antrenman için fiziki alan oluşturma,  gerekse malzeme desteği sunarak sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum