Advert
as

Solhanspor Set Almadan Kupa Voley’e Veda Etti

Solhanspor Set Almadan Kupa Voley’e Veda Etti

AXA Sigorta Efeler Ligindeki temsilcimiz Solhan Spor, katıldığı Kupa Voley grup müsabakalarında çıktığı üç karşılaşmada set alamadan kupaya veda etti.

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley müsabakalarında karşılaşmalardan istenilen sonuçlarla ayrılamayan temsilcimiz, Kupa Voley çeyrek finale çıkamadı.
Efeler Ligindeki takımların katılabileceği Kupa Voley grup müsabakaları oynandı.
1-3  Ekim tarihleri arasında oynanan ve 12 takımın katılımıyla oynanan grup müsabakalarda çeyrek finalistler beli olurken temsilcimiz Solhan Spor çıktığı üç karşılaşmadan yeterli puanı alamadığından kupaya veda etti.
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ve Cizre Belediyespor takımları ile aynı grupta yer alan Solhan Spor’un karşılaşmaları İzmir Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde onandı. İlk gün Bursa Büyükşehir Belediyespor, ile karşılaşan temsilcimiz, TVF Voleybol TV Youtube kanalından canlı yayınlanan karşılaşmada rakibi karşısında 25-14, 25-23, 25-19’luk setlerle 3-0 mağlup oldu.
Kupa Voley ikinci gününde temsilcimiz, Galatasaray HDI Sigorta takımı ile karşılaştı.
TRT Spor Yıldız kanalında canlı yayınlanan ikinci gün karşılaşmasında da Galatasaray HDI Sigorta takımına 29-27, 25-21, 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup oldu.
Kupa Voley grup müsabakalarının son gününde ise Solhan Spor, Cizre Belediyespor takımı ile karşılaştı. İlk iki karşılaşmada olduğu gibi son karşılaşmada da rakibinden set alamayan temsilcimiz, bu karşılaşmanın setlerini ise 25-17, 25-15, 25-20 kaybederek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Bu sonuçlarla çıktığı üç karşılaşmadan da set alamayan Solhan Spor, galibiyet alamadan Kupa Voley’e veda etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum