Advert
as

Solhan Ayak Tenisi Takımı, Türkiye Finallerinde

Solhan Ayak Tenisi Takımı, Türkiye Finallerinde

Bingöl’de düzenlenen Ayak tenisi bölge müsabakalarında Solhan Ayak Tenisi takımı şampiyon olarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Bingöl’de ayaka tenisi Türkiye Kupası bölge müsabakaları oynandı.Karşılaşmalar öncesinde Bingöl Vali Yardımcı Abdullah Özübek ile Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Ali Rıza Akarca takımlara başarılar dilediler.

Tunceli Erzincan Muş Elazığ Bingöl illerinden 3’er takımın katılması beklenen ayak tenisi Türkiye Kupası bölge karşılaşmalarına Bingöl ve Muş takımları katıldı.

6 takım arasında oynanan grup maçlarından sonra yarı finale çıkan takımların karşılaşmalarında finale çıkan takımlar belirlendi. Final maçlarında Muş ve Bingöl takımları karşılaştı. Oynanan final müsabakasında Bingöl temsilcisi Solhan Ayak Tenisi takımı Muş temsilcisi Black Eagle takımını 2-1 mağlup ederek ayak tenisi Türkiye Kupası finallerine katılmaya hak kazandı.

Bölge Şampiyonu olan Solhan Ayak Tenisi takımı, Denizli’de Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı 18 bölge şampiyonu ve KKTC’den 2 katılacağı Türkiye Kupası Finallerine katılacak. 15-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada Solhan Ayak Tenisi ekibi, bölgeyi temsil edecek.

Turnuvanın keyifli maçlara sahne olduğunu, dostça fair play çerçevesinde eğlenceli bir şekilde geçtiğini belirten Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilcisi Serdar Demir, Turnuvaya katılan takımların ayak tenisi branşıyla birbiriyle kaynaştığını ve daha sonra görüşmek üzere sözlenip finallere gidecek takıma başarılar diledi.

Demir, “Sporda görmek istediğimiz şeyler bunlardı. Bunun dışında taraftar sayısı biraz azdı izleyicilerin biraz daha çok olmasını isterdik ama olmadı. Bingöl ekibimiz Solhan Ayak Tenisine finallerde başarılar dileriz. Türkiye finallerinde de dereceye girip döneceklerinden şüphemiz yok inşallah. Emeği geçen, karşılaşmaları izlemeye gelen herkese ve Bingöl Vali Yardımcımız Sayın Abdullah Özübek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Demir, son olarak Denizli’deki turnuva içinde sponsor arayışında olduklarını ve bu zamana kadar destek olan Binpınar su yönetim kuruluna da teşekkür etti.

Haber /Abdulhamit BİLDİK

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum