Advert
as

‘TAKIMIMIZIN SAHADA ASLA TESLİM OLMAYA HAKKI YOKTUR’

‘TAKIMIMIZIN SAHADA ASLA TESLİM OLMAYA HAKKI YOKTUR’

Kupa Voley’de alınan kötü sonuçlardan sonra açıklamada bulunan Başkan Sözen, “Sporda kazanmak da var, kaybetmek de vardır. Kaybederken bile mücadele ederek kaybetmek zorundayız. Takımımızın iyi oynadığı günler olduğu gibi, kötü oynadığı günler de olabilir. Ama takımımızın sahada asla teslim olmaya hakkı yoktur.” dedi.


Solhanspor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, Kupa Voley karşılaşmalarında alınan kotü sonuçlardan sonra açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarının büyük bölümünü taraftarlara hitap ederek yapan Sözen, “Değerli taraftar kardeşlerim; Takımımız Bingöl Solhan Spor, oynadığı hazırlık maçlarında ve İzmir’de oynanan Türkiye Kupasında maalesef çok kötü performans göstermiş ve hiç arzu etmediğimiz sonuçlar almıştır. Bu sonuçlar en az sizleri üzdüğü kadar beni de derinden üzmüştür. Çünkü halı saha maçını dahi kaybetmeye tahammülü olmayan biri olarak bu yenilgilere, bu kötü oyuna tahammül etmemiz söz konusu değildir. Ama bir gerçeği de gözardı etmememiz lazımdır. Sporda kazanmak da var, kaybetmek de vardır. Kaybederken bile mücadele ederek kaybetmek zorundayız. Takımımızın iyi oynadığı günler olduğu gibi, kötü oynadığı günler de olabilir. Ama takımımızın saha da teslim olmaya asla hakkı yoktur. Bingöl Solhan Spor takımımızın geçmişinde azim var, mücadele var, hırs var ve kazanma arzusu vardır. Bu gerçeği bilmeli, bu kapsamda davranılmalı, oynanacak maçlarda son topa kadar, terinin son damlasına kadar ölümüne mücadele edilmelidir. Rakip takımlara teslim

olmuş oyuncular asla Bingöl Solhan Sporu temsil edemezler. Bingöl Solhan Spor oyuncuları da asla böyle bir davranış içerisinde olamazlar.” dedi.

“KÖTÜ GİDİŞATIN TEK SORUMLUSU BENİM”
Taraftara hitapla açıklamasını sürdüren Sözen, “Değerli taraftar kardeşlerim; bir takım eksikliklerimiz olmasına rağmen, hazırlık maçlarındaki ve Türkiye kupasındaki çok kötü gidişata rağmen takımımıza inanıyor ve güveniyorum. Bu takımın hocası da, her oyuncusu da benim kararımla transfer edildi. Dolayısıyla bütün kötü gidişatın tek sorumlusu varsa o da benim. Asla sorumluluktan kaçmadım ve kaçmam. Başarıyı sahiplenip, başarısızlığı teknik heyete ve oyunculara havale eden bir kulüp başkanı olmadım, olmam. Başarı varsa bu başarı hepimizin. Başarısızlık varsa bunun tek sorumlusu benim. Takım ruhunu benimsemiş, mücadele azmini yitirmemiş, sahada savaşan ve kazanma azmi olan her oyuncunun arkasında sonuna kadar dururum. Bu karakterdeki oyuncularımızı kimseye yem etmem, kimseye ezdirmem, kimsenin onlara laf söylemesine asla müsaade etmem. Kazanma arzusunu yitiren, sahada rakip takıma teslim olmuş, inancını yitirmiş ve kendisine güvenmeyen hiç bir oyuncunun da bu takımda kalmasına asla müsaade etmem. Böyle olduğuna inandığım oyuncu kim olursa olsun, geçmişinde istediği kadar başarılı olsun bir saniye takımda barındırmam.” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİ OLARAK ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRSEK DE ASLA PES ETMEYECEĞİZ”
Bingöl Solhan Spor’un sağlam temeller üzerine kurulmuş prensipleri olan bir takım olduğunu belirten Sözen, şunları aktardı: “Bingöl Solhan Spor, bir iki kötü sonuç aldığı için esen sert rüzgarla savrulacak dağılacak bir takım değildir. Geçen yıl lig başlayınca aldığımız kötü sonuçlardan sonra felaket senaryoları çizenlere karşı en iyi cevabı sahada oyuncularımız ve teknik heyetimiz verdi. Biz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eksikliklerimiz varsa gidereceğiz. Takviye yapmamız gerekiyorsa takviye yaparız. Göndermemiz gereken oyuncu veya oyuncular varsa göndeririz. Ama takımımızın esen sert rüzgar karşısında savrulmasına, dağılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Takımımıza bir gram faydası olmayanların da takımımıza saldırmalarına, karalamalarına asla müsaade etmeyeceğiz.”
Taraftarların takıma inanıp, güvenip, sonuna kadar destek vermelerini isteyen Sözen, “Ekonomi olarak çok zor günler geçirsek de asla pes etmeyeceğiz. Hep beraber son topa kadar, son saniyeye kadar, ligin son maçındaki son düdüğe kadar takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Gün dedikodu edip takımı yıpratma günü değildir. Gün birlik beraberlik günüdür. Herkesin ortak amacı, ortak kaygısı Bingöl Solhan Spor olmalıdır. Takımımızın başarısız olmasını ve ligden düşmesi için ellerini ovuşturanlara inat takımızın başarısı İçin dün olduğu gibi bugünde yarında takımımıza sahip çıkacağız.” ifadelerine yer verdi.

SÖZEN’DEN MAÇA DAVET
Bu hafta başlayacak lig için taraftarları karşılaşmaları tribünden takip etmeye davet eden Sözen, şu ifadeleri kullandı: “İnşallah Cumartesi günü saat 14.00 de evimizde oynayacağımız ilk lig maçımızda tribündeki yerlerimizi alacağız ve son nefesimize kadar takımımıza sahip çıkacağız. İnşallah lige galibiyetle başlayıp bu kötü gidişata hep beraber dur diyeceğiz. Bingöl Solhan Spor olarak en büyük gücümüz taraftarımızdır. Bütün taraftarlarımızdan ricamız Cumartesi günü maça gelerek takımlarına sahip çıkmalıdır. Unutmayalım ki hiç kimse Bingöl Solhan Spor’dan büyük değildir. Kişiler gelip geçici, takımımız Bingöl Solhan Spor kalıcıdır. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Allah takımımıza güç kuvvet versin. Bu kapsamda hepinizi takımımıza sahip olmaya davet ediyor, selam, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum