Advert
as

SOLHAN SPOR, YENİ SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

SOLHAN SPOR, YENİ SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, Yeni Kızıltepe Spor’a 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 2021-2022 sezonu başladı. Sezonunun ilk müsabakası Solhan Spor ile Yeni Kızıltepe Spor arasında gerçekleşti.
İki güne sığdırılan ilk hafta karşılaşmalarında Cumartesi günü Solhan Spor ile Yeni Kızıltepe Spor arasında oynanan musabaka ile tamamlandı.
Karşılaşma öncesinde TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, sezonun ilk haftası olması sebebiyle Türkiye Voleybol Federasyonu adına takım kaptanlarına başarılar diledi ve çiçek takdim etti.
Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabaka konuk takım Yeni Kızıltepe Spor’un ilk seti 23-25, ikinci seti 23-25, üçüncü seti ise 19-25 almasıyla temsilcimiz Solhan Spor müsabakadan 3-0 mağlup olarak ayrılan taraf oldu.
BİR SEZON ARAYLA TARAFTAR ALINDI
2020 Mart ayında koronavir vakalarının Türkiye’de ilk görülmeye başlamasıyla Bakanlıklar kararıyla Federasyon tarafından tribünlere yasak getirilmesiyle bir sezon boyunca tribünlere taraftar alınmamıştı. Geçen bir sezonun ardından en az iki doz aşı veya PCR testi zorunlu kılınarak tribün kapasiyesinin yüzde 50’si dolacak şekilde taraftarların tribüne alınmasına izin verildi. Dün oynanan karşılaşmada Solhan ve Bingöl’den aşı ve PCR testi yaptıran taraftarlar tribündeki yerlerini aldı. Henüz karşılama başlamadan taraftarların takımına verdiği destek maçın sonuna kadar sürdü. Mağlup olmasına rağmen takımlarına verdikleri desteği kesmeyen taraftarlar, maç sonunda sporcuları tribüne çağırarak alkışladılar. 
SORGUN’A KONUK OLUYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhan Spor, ikinci haftaya giriyor. Solhanspor, ikinci hafta karşılaşmasında Sorgun Belediyespor takımına konuk olacak.
Karşılaşma 13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 16.00’da Yozgat Sorgun Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum