Advert
as

SOLHANSPOR DMİTRİY ILİNYKH İLE YOLLARINI AYIRDI

SOLHANSPOR DMİTRİY ILİNYKH İLE YOLLARINI AYIRDI

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Rus smaçör Dmitriy Ilinykh’den istediği verimi alamadığından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.


Solhanspor, Rus smaçör Dmitriy Ilinykh ile yolarını ayırdığını açıkladı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında tek yabancı smaçör olarak kadroya katılan ancak çıktığı hazırlık maçları ve kupa voley maçlarından sonra ilk lig maçında da istenileni veremeyince sporcu ile yollar ayrıldı.
Sporcunun takımdan ayrılması kulübün sosyal medya hesaplarından Kulüp Başkanı Ziya Sözen’in adıyla duyuruldu.
Ayrılık ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sezon başında büyük umutlarla, büyük bedellerle transfer ettiğimiz Rus Smaçör Dmitriy Ilinykh’nin oynadığımız Hazırlık maçlarında, Türkiye Kupası maçlarında ve Kızıltepe Sporla oynadığımız lig maçında beklenen performansı veremediğinden, ileriye dönük oyun beklentilerimizi karşılamaktan çok uzak olduğunu düşündüğümüzden oyuncuyla karşılıklı iyi niyet çerçevesinde kontratı karşılıklı fesh edilmiştir. Oyuncu bugün itibari ile ülkesine dönmüştür. Dürüst ilkeli ve profesyonel bir oyuncu olduğuna inandığımız Dmitriy Ilinykh’nin 2 aylık zaman zarfında kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar dileriz. Kamuoyuna Saygılarımızla…”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum