Advert
as

SOLHANLI MİNİKLER BİNGÖL’Ü TEMSİL EDECEKLER

SOLHANLI MİNİKLER BİNGÖL’Ü TEMSİL EDECEKLER

Bingöl’de küçükler masa tenisi il elemeleri yapıldı. Yapılan elemelerde dereceye giren Solhanlı minikler, Bingöl’ü bölgede temsil edecekler.

Masa Tenisi Federasyonu tarafından Bingöl’de masa tenisi küçükler il takım birinciliği 11 Ekim 2021 tarihinde Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Derece giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Küçük erkeklerde 12 Sporcu, küçük kızlarda ise 8 Sporcu, kıyasıya mücadele etti. Yapılan müsabakalar sonrasından küçük kızlarda ilk dört sporcu, küçük erkeklerde ise ilk iki sporcu Solhanlı  oldu. Sıralamada ilk üçte yer alan sporcular 23-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Batman’da  yapılacak bölge yarışmalarında Bingöl’ü temsil edecekler.
Küçükler il birinciliği dereceleri
Kızlar:
1. Zeynep Tütünen
2. Melike Ayraç
3. Zeynep Sude Yılmaz
4. Rabia Yatağan
Erkekler
1. Hüseyin Genç
2. Mehmet Ali Çeloğlu
Bu sonuç ile 20 sporcunun katıldığı masa tenisi Bingöl il elemelerinde Solhanlı 8 sporcudan 6’sı derece elde etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum