Advert
as

GYUD SINAVINA KATILACAKLARA HATIRLATMA

GYUD SINAVINA KATILACAKLARA HATIRLATMA

2021 Yılı GYUD Sınavı Durumu Uygun Olan/Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara yönelik yapılan duyuruda adaylarn sınav öncesi dikkat etmesi gereken hususlar paylaşıldı.


Bingöl Valiliği web sitesinde yapılan duyuruda şu bilgiler aktarıldı: 
“2021 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılmaya hak kazanan adayların, 20-27 Ekim 2021 tarihleri arasında sınav ücretini yatırdıktan sonra https://www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
14 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00'da Ankara'da gerçekleştirilecek olan ve 2021 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılacak adayların, fotoğraflı sınav giriş belgesini ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden birisini (Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport)  yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. 
Adaylar fotoğraflı sınav giriş belgesini 08/11/2021 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinden temin edebileceklerdir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum