Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR İLK MAÇINA ÇIKTI

YENİ SOLHAN SPOR İLK MAÇINA ÇIKTI

Solhan’da yeni kurulan voleybol takımı Yeni Solhan Spor, bu sezonun ilk karşılaşmasına çıktı. Diyarbakır Yenişehir Belediyespor takımını konuk eden temsilcimiz, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2021-2022 sezonu 2’nci lig heyecanı başladı.
TVF 2’nci lig 7’inci grupta mücadele eden Yeni Solhan Spor sezonun ilk karşılaşmasına çıktı. 
Geçtiğimiz sezon TVF’ye resmi başvurularını yaparak bu yıl lige katılan Yeni Solhan Spor, voleybol branşında Solhan’ı temsil edecek. Sezonun ilk karşılamasına çıkan temsilcimiz, Diyarbakır temsilcisi Yenişehir Belediyespor takımını konuk etti.

16 Ekim 2021 Cumartesi günü Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. 
Sezonun ilk maçı ve kariyerlerinin ilk maçı heyecanıyla karşılaşmaya başlayan Solhanlı sporcular karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum