Advert
as

SOLHAN ÖNDER, ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DAĞITTI

SOLHAN ÖNDER, ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DAĞITTI

ÖNDER (İmam Hatipliler Derneği) Solhan kız imam hatip lisesi ve Ş. Ersin Özyurt imam hatip lisesine 8 koli AYT- TYT kitapları hediye etti.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği gençlerinin başlattığı “Kardeşlik Kitap ister” projesi kapsamında Kartal Anadolu İmam Hatip lisesi tarafından Bingöl ve ilçelerinde öğrenim gören imam hatip öğrencilerine dağıtılmak üzere 50 Koli AYT - TYT yardımcı kaynak kitap gönderildi.

İmam Hatip Mezunlar Derneği (Önder) Solhan İlçe Temsilcisi Nayim Kaya, “ÖNDER İmam Hatipler derneği gençlerinin başlattığı "Kardeşlik kitap ister" projesi kapsamında Kartal Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri Kardeş il ilan ettikleri Bingöl'e 50 koli AYT - TYT yardımcı kaynak kitap gönderdiler. İlçemizde kız imam hatip lisesi ve Ş. Ersin Özyurt imam hatip lisesine 8 koli AYT- TYT yardımcı kaynak kitaplarımızı okul idarelerine teslim ettik. ÖNDER'e, GENÇÖNDER'e ve Kartal Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerine teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum