Advert
as

AYAĞI DEMLİĞE SIKIŞAN EŞEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

AYAĞI DEMLİĞE SIKIŞAN EŞEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Arakonak Beldesi yakınlarında ayağında demlik olduğu fark edilen eşek, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Bingöl – Muş istikametinde seyir halinde olan İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, İlçemize bağlı Arakonak Beldesi civarında yol kenarında hareket halinde olan eşeğin ayağında metal bir cisim olduğunu fark etti. Araçlarını durdurarak eşeğin yanına gittiklerinde o cismin demlik olduğunu fark ederek, eşeğin demliğe sıkışan ayağını çıkarma girişiminde bulunan ekip sonuç alamayınca ilçe Belediye ekiplerinden yardım talebinde bulundu.
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yanlarında getirdikleri kesici alet ile demliği keserek çıkardı. Veterinerin yapmış olduğu kontroller neticesinde aşısı yapılan eşek doğaya bırakıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum