Advert
as

TAŞKIN SU KANALI İÇİN MENFEZ YAPILIYOR

TAŞKIN SU KANALI İÇİN MENFEZ YAPILIYOR

Solhan İlçe merkezinde yıllardır sorun haline gelen taşkın su kanalı projesi, Karayolları ekipleri tarafından çarşı merkezine yapılacak olan kapalı menfez çalışmasıyla devam ediyor.


Yıllar önce ilçe merkezinde yapılmış olan taşkın su kanalı, Solhan’ın kuzeyinden gelen sel taşkınları neticesinde hasara uğrayan, etrafa rahatsız edici kokular yayarak çevre sakinlerini rahatsız eden taşkın su kanalı projesinin önemli ayağı ana yol menfez çalışması için İlçe Karayolları ekipleri çalışmalara başladı.
İlçenin kuzeyinde Devlet Su İşleri tarafından yapımına başlanan taşkın su kanalı çarşı merkezinde kara yolları bölgesinde de menfez çalışmasıyla devam ediyor.
Karayolları tarafından çarşı merkezinde yapılacak olan kapalı menfez çalışmasının 44 metre civarında olduğu, hava şartları ve deneme süreçleriyle birlikte iki hafta civarı çalışmaların devam edilebileceği öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum