Advert
as

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

Nasreddin Hoca Anma Günleri kapsamında düzenlenen 5. Ulusal İlkokullararası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda 'Kazan Doğurdu' fıkrasının canlandırmalarında gösterdikleri performans ile Solhan Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu Öğrencileri Türkiye üçüncüsü oldular.

24-26 Ekim 2021 tarihlerinden Nasrettin Hoca anma etkinlikleri düzenlendi. Anma etkinlikleri kapsamında 5. Ulusal İlkokullar Arası Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması yapıldı. 
Akşehir Belediyesi tarafından Nasreddin Hoca Anma Günleri kapsamında düzenlenen 5. Ulusal İlkokullararası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasının Türkiye Finali, 7 bölgeden 7 okul birincilerin katılımı ile gerçekleşti. 
Akşehir Kültür Merkezi'nde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Türkiye finalinde jüri üyeleri bölge birincilerinin videolarını izleyerek değerlendirme yaptı.
Yapılan yarışmada Konya'dan bir ilkokulun birinci, Aydın'dan bir ilkokulun ikinci ve 'Küçük Oyuncular' rumuzuyla yarışmaya katılan Bingöl Solhan Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu üçüncü oldu. 
26 Ekim 2021 günü saat: 10.00'da Akşehir Kültür Merkezi'nde çevrimiçi olarak yapılan yarışmaya Solhan Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu öğretmeni Sevgi Dağ'ın koordinesinde Emir Talha Doğu ve Muhammed İlker İşeri'nin 'Kazan Doğurdu' fıkrasının canlandırılması ile Bingöl'ü temsil ettikleri yarışmada Türkiye 3'üncüsü oldular. 
Yarışmaya katılan okulların geniş prodiksiyon imkanları ile yarışmaya hazırlandığını belirten Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu Müdürü Çiğdem Hasar, kendilerinin kısıtlı imkanlar ile yarışmaya hazırlandıklarını belirtip bu kısıtlı imkanlara rağmen güzel bir çalışma ortaya koyup Türkiye üçüncüsü olan öğretmen ve öğrencilerini tebrik edip destek verenlere teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum