Advert
as

SOLHAN SPOR, TOKAT YOLCUSU

SOLHAN SPOR, TOKAT YOLCUSU

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 8’inci hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevne’nin konuğu olacak. Temsilcimiz aldığı ilk galibiyetten sonra seri oluşturmak istiyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi 8’inci hafta karşılaşmaları başlıyor.
SOLHAN SPOR PLEVNE İLE KARŞILAŞIYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ligin 8’inci haftasında Tokat Belediye Plevne ile karşılaşacak.
Lige hazırlıklara başlarken iyi bir hedef belirleyen ancak ligin başlamasıyla beklenen sonuçları alamayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, çıktığı ilk üç lig maçında set dahi alamazken takımda yapılan bazı değişikliklerle ilk setini Fenerbahçe deplasmanında ilk puanını ise Halkbank’tan aldı. İlk 6 haftayı galibiyetsiz geride bırakan Solhan Spor ligin 7’inci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Afyon Beledeiye Yüntaş takımını 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Aldığı bu galibiyetten sonra Tokat Belediye Plevne takımıyla karşılaşacak olan temsilcimiz, yeni bir galibiyet alarak galibiyet için seri oluşturmayı hedefliyor. Ligin 8’inci haftasında Tokat Belediye Plevne ile karşılaşacak olan temsilcimiz yapılacak son hazırlıkların ardından Tokat’a hareket edecek. Tokat’ta oynanacak karşılaşma; 14 Kasım 2021 Pazar günü saat: 15.30 Tokat - Ali Yücel Spor Salonu’nda başlayacak. 
SOLHAN SPOR DOĞA KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ
Temsilcimiz Solhan Spor, Afyon Belediye Yüntaş galibiyeti sonrasında Bingöl Doğa Koleji’nden kahvaltı daveti aldı. Takım kahvaltıda okul yönetimi ve öğrencilerle bir araya geldi.
Davete; Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, Başantrenör Mehmet Şahin, teknik ekip ve sporcular katıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada; “Dün aldığımız galibiyet sonrasında Bingöl Doğa Koleji'nin daveti üzere; Başkanımız, Teknik ekip ve sporcularımız; Bingöl Doğa Koleji yönetimi ve öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldiler.Kahvaltının ardından öğrenciler ile bir gösteri maçı yapan sporcularımız, son olarak öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak program sona erdi.Sporcularımızın moral ve motivasyonu için organize ettikleri bu programdan dolayı Bingöl Doğa Koleji yönetimine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum