Advert
as

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AZKAÇ’TAN AÇIKLAMA

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AZKAÇ’TAN AÇIKLAMA

İYİ Partili Türkkan’ın küfür ettiğini anımsatarak millet vekillerinin yaptığı yanlıştan dönüp özür dilediğini söyleyen Azkaç, tüm Bingöl Halkı ile Şehit Ailelerinden özür dilediğini belirtip Lütfü Türkkan’ı da kınadığını söyleyip olayla ilgili yaşanılanlara bazı eleştiriler getirdi.


5 Kasım 2010 21 tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl’de esnaf ziyaretinde yaşananlar hakkında açıklamada bulunan İYİ Parti Solhan İlçe Başkanı Servet Azkaç, yaşanılanların olmaması gerektiğine dikkat çekti.  
Partisinin Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’in kullandığı kelimelerin kabul edilmez olduğu belirten Azkaç, Solhan İYİ Parti İlçe Başkanı olarak Bingöl ve ilçeleri ile partisi adına tüm halkımızdan ve kahraman şehit ailelerinden özür dilediğini belirtti.
Konuya açıklık getirmek istediğini de belirten Azkaç, “Şehit yakını denilen Tahir Gömren adlı kişi, daha önce Sayın Genel Başkanımız Meral Hanım'a ağza alınmayacak küfürler etmiştir. O bir anne, o bir abla, o bir bacı, bir kadındır. Kim ve kimlerden bu cesareti alarak Sayın Genel Başkanımıza ağza alınmayacak kelimeler kulandı. Bu provokatör kim ve kimler tarafından getirildi ise kısa zamanda tespit edilecek.Başta Bingöl halkından ve iyi parti camiasından özür dilemeli. Tabii ki şehitlerimiz; kız kardeşimin gelinliği şehidimin başörtüsü diyerek bu yollara devletimiz vatanımız için şehit olan tüm şehit annelerinin ellerinden öperim saygılar sunarım.” dedi.
Bingöl’de düzenlenen mitingde birilerin popüler olmak için güvenlik korucularını da mitinge götürdüğünü iddia eden Azkaç, “Kahraman korucularımız, devletimizin güvenliği için korucu olmuşlardır. PKK’ya karşı kahramanca mücadele eden güvenlik korucularımız, AKP için ve alanları doldurmak için değil vatanımızın bekası ve devletimizin geleceği için korucu olmuşlardır.” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Türkkan’ın küfür ettiğini anımsatarak millet vekillerinin yaptığı yanlıştan dönüp özür dilediğini belirten Azkaç, tüm Bingöl Halkı ile Şehit Ailelerinden tekrar özür dilediğini belirtip Lütfü Türkkan’ı da kınadığını söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum