Advert
as

“Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT” UYGULAMASI YAPILDI

“Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT” UYGULAMASI YAPILDI

Kaymakam Muhammed Çetin, İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı emniyet kemeri kampanyası kapsamında D-300 karayolundabulunan uygulama noktasında gerçekleştirilen emniyet kemeri denetimine katılan İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, emniyet ve jandarma trafik ekipleri ile birlikte araç sürücülerine emniyet kemeri takmanın önemini hatırlattı. Kaymakam Çetin, Trafikte emniyet kemeri takmanın yaralanmalı kazalarda riski %60 azalttığını belirterek, araç sürücülerine broşür ile “Bi Hareketine Bakar Hayat” baskılı maskeler dağıtıldı.

Uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Çetin “İçişleri Bakanlığımızca trafik güvenliğine dikkat çekmek üzere ‘Bi hareketine bakar’ sloganı ile başlatılan kampanyanın ikinci faz uygulaması kapsamında bu uygulamamızı gerçekleştirdik. Bildiğiniz üzere trafikte emniyet kemeri kullanımı, kaza sonrası ölüm riskini %45, ağır yaralanma riskini %60 oranında azaltmaktadır.Bizler de insanımıza olan sevgi, saygı ve muhabbetimizden dolayı ‘trafikte emniyet kemeri uygulamasının yaygınlaşmasını ve kalıcı bir davranışa dönüşmesini istiyoruz.Çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve ailelerimizin huzuru ve mutlu yarınları için her sürücümüzden ayrı ayrı rica ediyoruz: “Trafik dikkat ister. Trafikte dikkat hayat kurtarır. Lütfen emniyet kemerinizi takın.”ifadelerine yer verdi.

Gerçekleştirilen trafik denetimine Kaymakam Muhammed Çetin’in yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Halil Koç ve İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk katılım sağladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum