Advert
as

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI BİNGÖL'E GELECEK

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI BİNGÖL'E GELECEK

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bingöl Üniversitesinin 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak.

Bingöl Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni 18 Kasım Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, akademik yılı açılış törenine katılacak. Açılış dersi, Erbaş'ın katılımıyla ''İslam'ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince'' konferansı ile gerçekleştirilecek.
Bingöl Üniversitesinden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımları ve Açılış Dersi ''İslam'ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince'' konferansı ile yapılacaktır.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum