Advert
as

SOLHAN SPOR, SPOR TOTO’YA MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, SPOR TOTO’YA MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 9’uncu haftasında başkent temsilcisi Spor Toto’ya konuk oldu. Temsilcimiz, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu 9’uncu hafta müsabakaları oynandı.
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 9’uncu hafta karşılaşmasına çıktı. 
2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 9’uncu hafta karşılaşmasında başkent temsilcisi Spor Toto takımına konuk oldu. Ligde çıktığı 8 karşılaşmada 4 puan alan Solhan Spor, 21 Kasım 2021 Pazar günü saat:14.00’da 9’uncu hafta müsabakasına çıktı. Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın çekişmeli geçen ilk setinde temsilcimiz 27-26kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setinde sete ortak olamayan Solhan Spor, bu seti de 25-16 kaybetti.Karşılaşmanın üçüncü seti ise temsilcimiz setin belli bölümlerinde üstünlük sağlamış olsa da rakip takım geriden gelerek bu seti 25-17 kazanarak karşılaşmayı 3-0 kazandı.
Solhan Spor 9’uncu hafta sonunda çıktığı karşılaşmalardan Afyon Belediye Yüntaş’a karşı aldığı galibiyet, Halkbank karşısından aldığı bir puan dışında kalan 7 karşılaşmadan puan alamadı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum