Advert
as

SOLHAN SPOR, ALTEKMA İLE KARŞILAŞIYOR

SOLHAN SPOR, ALTEKMA İLE KARŞILAŞIYOR

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 10’uncu hafta karşılaşmasında Altekma’yı konuk ediyor. Temsilcimiz çıktığı 9 lig maçından henüz bir galibiyeti bulunurken ikinci galibiyet için sahaya çıkıyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi 10’uncu hafta karşılaşmaları başlıyor.
KARŞILAŞMA TRT SPOR YILDIZ’DA
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ligin 10’uncu haftasında Altekma ile karşılaşacak.
Ligin 10’uncu haftasında Altekma ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarını sürdürüyor. Bingöl’de oynanacak karşılaşma; 26 Kasım 2021 Cuma günü saat: 14.00 Bingöl – Karşıyaka Spor Salonu’nda başlayacak.
MEHMET ŞAHİN’DEN MAÇA DAVET
Solhan Spor Başantrenörü Mehmet Şahin, geçen 9 haftada iç saha karşılaşmalarında taraftarların azınlık olarak maçları izlemeye gittiğinden taraftarların tribünleri doldurmaları için maça davet etti.
Şahin, taraftarları şu sözlerle maça davet etti: “Artık yeter!Her takım ne için, kimin için oynadığını bilir, onları   maddi-manevi olarak  arkasında görür ve hissederse performansı  en yüksek hale gelir. Bu hafta cuma günü  oynanacak Altekma maçımızda bize takım olarak seyircimizin gelerek bizi desteklemesini  bekliyoruz. Solhanspor efsanesini yeni sayfalar yazarak dahada yükseltmek için biz sahada olup kanımızla canımızla en iyi mücadelemizi vereceğiz. Bu güne kadar oynadığımız salonu bir kez bile doldurup oynamadık. Biz zor günler geçiriyoruz. Bize kimin için oynadığımızı hatırlatmak için Cuma günü  bütün taraftarımızı salona bekliyoruz.  Başka takımları gıpta ile seyretmek yerine biz daha iyisini yapalım. Bizim bir kanadımız yok o kanat en güvendigimiz seyircimizdir. Seyircimizi ihtiyacımız olduğu zamanda bize gelmesi için bekliyoruz. Biz beraber iken var olur, büyürüz.  Bize bizden başka kimse yardım etmez. Bu güne kadar Solhan Spor'u Solhan Spor yapan taraftarıdır. 1. Ligde iken bu takımı çalıştıran biri olarak taraftarımız bizim olmazsa olmazımızdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bize bir kıvılcım yeter. Bu kıvılcımı da siz değerli taraftarlarımızdan bekliyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum