Advert
as

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ AŞÇILIK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ AŞÇILIK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Diyarbakır’da düzenlenen 3. Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Yarışmasına katılan 7 üniversite arasında en fazla madalyayı alan Bingöl Üniversitesi, birinci oldu.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak Ana Yemek Kategorisi, Deniz Ürünleri – Balık Kategorisi, Yöresel Lezzetler Kategorisi, Tatlı Kategorisi, Şeker Hamuru ve Çikolata Kategorisi olmak üzere 5 alanda düzenlenen Aşçılık Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere teşekkür Belgelerini takdim etti.
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, 16-21 Kasım tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenen ‘Diyarbakır 3. Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Yarışması’nda madalya kazanan öğrencilere Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak tarafından teşekkür belgesi verildi.

“ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ”
2007 yılı sonrası kurulan üniversiteler arasında bölge itibariyle en iyi üniversite olduklarını söyleyen Üniversite Rektörü Çapak, “Fiziki olarak, öğretim elemanı sayısı bakımından, öğrenci sayısı bakımından bölge içinde en iyi üniversiteyiz. Fiziki olarak üniversitemiz çok büyüdü, yapılacak çok şey kalmadı. Bundan sonraki aşama; kendimizin gelişimine ve öğrencilerimizin gelişimine odaklanmaktır. Aşçılık yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum, başarılarının daim olmasını diliyorum.” dedi.

ÜNİVERSİTEMİZ 9 MADALYA İLE YARIŞMADA BİRİNCİ OLDU
Rektör Çapak son olarak, “16-21 Kasım tarihleri arasında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Mezopotamya Fuarcılık ve ALZ Group’un organize ettiği Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Diyarbakır 3. Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Yarışması’nda; Aşçılık Programı öğrencilerimiz 6’sı altın, 3’ü gümüş olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak, 7 üniversitenin katıldığı yarışmada en çok madalya kazanan üniversite oldu” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum