Advert
as

ADAKLI’DA PKK’YA AİT MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ

ADAKLI’DA PKK’YA AİT MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ve Kiğı Jandarma Komando Alay Komutanlığınca Adaklı İlçesi kırsalında PKK’ya ait malzeme ele geçirildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ve Kiğı Jandarma Komando Alay Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; 23 Kasım 2021 tarihinde Bingöl İli Adaklı İlçesi kırsalında EREN-KIŞ-6 operasyonu kapsamında icra edilen operasyon sonucunda yapılan arazi aramasında toplam (4) farklı noktada toprağa gömülü vaziyette ve tespit edilen (11) odalı sığınakta (1) adet el dürbünü, (21) adet mutfak tüpü, (11) adet piknik tüpü ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan sığınaklar ve malzemeler imha edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum