Advert
as

SOLHAN SPOR’DA SMAÇÖR TRANSFERİ

SOLHAN SPOR’DA SMAÇÖR TRANSFERİ

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhan Spor, smaçör Celalettin Fedakar ile anlaştığını duyurdu. Başkan Sözen, transfer sezonunun son gününe kadar haklarını kullanacaklarını söyledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhanspor Kulübü, genç smaçör Celalettin Fedakar ile anlaştı.
Bingöl’e gelen Celalettin Fedakar için imza töreni düzenlendi. Fedakar için kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ziya Sözen ve yöneticiler katıldı.
İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Sözen, şu ifadeleri kullandı: “Ziraat Bankası takımında başarılı beş sezon geçiren genç oyuncu Celalettin Fedakar’ı takımımıza bağlayan sözleşmesini imzaladık. Sezona başlarken yaptığımız transferler ile oluşturduğumuz kadroya sezon içinde bazı dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Yollarımızı ayırdığımız sporcular olduğu gibi yeni sporcular ile anlaşmaya devam ediyoruz. Kadromuzu en ideal hale getirmek için transfer sezonunun son gününe kadar son sporcu limitimize kadar hakkımızı kullanacağız. Transfer çalışmalarımız hala devam ediyor ve anlaştığımız yeni sporcuları yakın zamanda açıklayacağız. Takımımıza genç kan olarak kattığımız sporcumuz Celalattin’e hoş geldin diyor, Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum