Advert
as

RAKİP, GALATASARAY

RAKİP, GALATASARAY

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 11’inci hafta karşılaşmasında Galatasaray’ın konuğu oluyor. Temsilcimiz çıktığı 10 lig maçından henüz iki galibiyeti bulunurken 8 karşılaşmadan mağlup ayrıldı.


AXA Sigorta Efeler Ligi 11’inci  hafta karşılaşmaları başlıyor.
10 HAFTADA 2 GALİBİYET ALDI
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ligin 11’inci haftasında Galatasaray ile karşılaşacak.
Lige hazırlıklara başlarken iyi bir hedef belirleyen ancak ligin başlamasıyla beklenen sonuçları alamayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, çıktığı ilk üç lig maçında set dahi alamazken takımda yapılan bazı değişikliklerle ilk setini Fenerbahçe deplasmanında ilk puanını ise Halkbank’tan aldı. İlk 6 haftayı galibiyetsiz geride bırakan Solhan Spor, ligin 7’inci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Afyon Beledeiye Yüntaş takımını 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Aldığı bu galibiyetten sonra Tokat Belediye Plevne ve Spor Toto takımlarıyla karşılaşan temsilcimiz, bu karşılaşmadan da mağlup ayrılarak 8’inci mağlubiyetini alırken ligin 10’uncu haftasında karşılaştığı Altekma takımını 3-1 mağlup ederek galibiyet sayısını 2’ye çıkarttı.
SOLHAN SPOR,GALATASARAY İLE KARŞILAŞIYOR
AXA Sigorta Efeler Ligindeki temsilcimiz Solhan Spor, Efeler Ligindeki ikinci yılında Galatasaray ile 4’üncü randevusuna çıkıyor. Geçtiğimiz sezon Efeler Ligine yükselen Solhan Spor ligdeki ilk yılında Galatasaray iki kez karşılaştı. Temsilcimiz evinde çıktığı karşılaşmada Galatasaray’ı 3-2 mağlup ederken deplasmanda 3-0 mağlup oldu. 2021-22 sezonu Kupa Voley grup müsabakalarında Galatasaray ile aynı grupta yer aldı. Temsilcimiz tek maç üzerinden oynanan karşılaşmalardan karşılaştığı Galatasaray’a 3-0 ağlup oldu. AXA Sigorta Efeler Liginde ikinci sezonunu geçiren Solhan Spor, Galatasaray ile ilk yarı maçına çıkıyor. Temsilcimiz ligin 11’inci haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.
4Aralık 2021 Cumartesi günü saat: 14.30’daİstanbul - Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda başlayacak olan karşılaşma, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum