Advert
as

BTÖ SIĞINAKLARI BİR BİR İMHA EDİLİYOR

BTÖ SIĞINAKLARI BİR BİR İMHA EDİLİYOR

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, merkez ilçe kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 odalı sığınak ve depolar ortaya çıkarıldı. Sığınak ve depolar ile ele geçirilen malzemeler imha edildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca Eren-Kış-6 operasyonu kapsamında operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Merkez ilçe kırsalında gerçekleştirilen operasyonda farklı noktalarda ortaya çıkarılan 6 odalı sığınak ile depoda yapılan aramalarda 2 piknik tüpü ve çeşitli yaşam malzemesi ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan sığınaklar ve malzemelerin imha edilerek kullanılamaz hale getirildiği kaydedildi.

Açıklamada, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla kent genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum