Advert
as

2022 SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİLDİ

2022 SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİLDİ

Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti'nde, 2022 yılı içerisinde görev yapacak üyelerin seçimi yapıldı.


Solhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), 2022 yılı mütevelli heyetinde görev yapacak üyeler için seçim yapıldı. 
İlçe Hükümet Konağı toplantı salonunda yapılan seçime, köy ve mahalle muhtarları ile ilçe sivil toplum kuruluşları katıldı.  2022 yılında görev yapacak mütevelli heyeti temsilci seçimin ardından, mahalle muhtarlarını temsilen Yeşilova Mahalle Muhtarı Harun Karabulut, köy muhtarlarını temsilen Göksu Köy Muhtarı Saim Kaya seçildi.
Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında ilçe Sivil Toplum Kuruluşları arasındaki mütevelli heyeti temsilci seçiminde ise Solhan İnsani Yardım Derneği (İHH) adına ise Ahmed Çiftçi seçildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum