Advert
as

“ENGELLERİ AŞ, HAYATA KATIL” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

“ENGELLERİ AŞ, HAYATA KATIL” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçemizde “Engelleri Aş, Hayata Katıl” etkinliği düzenlendi.

Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü özel gereksinimli vatandaşlara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılımlarını artırmak adına Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “Engelleri aş, hayata katıl” etkinliği düzenlendi. 

Düzenlenen etkinliğe özel gereksinimli vatandaşlar davet edilerek sosyal hayata katılımları desteklendi. İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve kurum amirleri katılım sağladığı etkinlikte çeşitli ikramlarda bulunularak bireyler ile sohbet edildi, müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan kuruluş müdürü Seyfettin Özdemir;  “Müdürlüğümüz olarak özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayata katılımlarını önemsiyor, bu konuda çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Meslek elemanlarımız yapmış oldukları hane ziyaretlerinde özel gereksinimli bireylerin sosyal hayatlarını aktif hale getirmek, kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile çeşitli etkinlikler düzenlenmesi gerektiği konusundaki fikirlerini benimle paylaştı. Meslek elemanlarımız ile birlikte özel gereksinimli bireylerimiz ile bir araya gelip tanışabileceğimiz, eğlenceli vakit geçirebileceğimiz bir etkinlik organize ettik. Etkinliğimizde yerel sanatçılarımız ve özel gereksinimli bireylerimiz ile türküler söyledik, sohbet ettik. Tüm katılımcılarımız programımızdan memnun kaldıklarını ifade ederek tekrarlanması yönünde istekte bulundular. Bizlerde bu isteklere duyarsız kalmayarak benzer etkinliklerimizi ara vermeden devam ettirmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza canı gönülden hizmet sunmak amacı ile mesai saatleri gözetmeksizin her an hazır bulunan personellerime, tüm etkinliklerimizde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, her daim yanımızda olan, programımıza katılım sağlayarak özel gereksinimli bireylerimiz ile yakından ilgilenen başta Sayın Kaymakamımız Muhammed Çetin ve Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız olmak üzere katılım sağlayan kurum amirlerimize, sazı ve müzikleri ile programımıza renk katan değerli sanatçılarımız Murat Çifçi ve Yunus Kapağan’ a, türküleri ile sanatçılarımıza eşlik ederek eşsiz bir gün geçirmemize katkı sunan özel gereksinimli kardeşimiz Habibe Yıldız'a ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, yapacağımız tüm etkinliklerde bir arada olmayı temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum